Bijzonderheden .tel domeinnamen

Bij het vastleggen van een .tel domeinnaam, kunt u gebruik maken van een standaard webpagina, welke u gedeeltelijk zelf kunt configureren. Hieronder staat uitgelegd wat de mogelijkheden van deze eigen pagina zijn.

Uw eigen .tel webpagina

Bij de registratie van een .tel domeinnaam, kunt u kiezen om deze te koppelen aan een centrale plek waarop u uw eigen gewenste contactinformatie kunt bijhouden. Deze centrale plek wordt beheerd door de .tel registry. De informatie welke aan uw domeinnaam is gekoppeld wordt gepubliceerd in de DNS van de .tel registry en op deze speciale webpagina. Indien u op deze .tel pagina niet uw gewenste contactgegevens ziet, dan kunt u deze wijzigen in een speciaal hiervoor ingericht control panel.

Hieronder ziet u een overzicht van de contactgegevens, welke u mogelijk kunt instellen:

• Adres
  • Telefoon (vast en / of gsm)
  • Fax
  • VOIP / Skype
  • SMS
  • E-mail
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Youtube
  • Google Maps
  • etc.

Inloggen op het .tel control panel

Indien u ervoor kiest om te .tel pagina te gaan gebruiken, dan kunt u na de registratie van uw .tel domeinnaam de bijbehorende inloggegevens op vragen. Daarna ontvangt u van ons de gebruikersnaam en het bijbehorende wachtwoord, welke nodig zijn om uw .tel domeinnaam te beheren. Ook indien u de inloggegevens niet (meer) heeft, dan kunt u deze gegevens bij ons opvragen.

Met deze inloggegevens kunt u inloggen op https://www.managemy.tel/. Hier kunt u de gegevens wijzigen die zijn gekoppeld aan uw domeinnaam. Wijzigingen die vanuit dit control panel worden doorgevoerd zijn binnen enkele minuten zichtbaar op uw .tel pagina.

Andere mogelijkheden voor uw .tel domeinnaam

Indien u geen gebruik wenst te maken van de aangeboden .tel pagina, dan kunt u er ook voor kiezen de domeinnaam te gebruiken zoals elke andere domeinnaam. Zo kunnen wij deze voor u opnemen op onze nameservers en er diensten aan koppelen, zoals DNSadmin of Webhosting.

Uiteraard kunt u uw keuze achteraf nog aanpassen, zodat u niet direct een besluit hoeft te nemen of u wel of geen gebruik wenst te maken van de aangeboden .tel pagina.

Dit artikel is geplaatst in Domeinen en getagged als . Sla de permalink op als bladwijzer.