Wat is een dedicated IP-adres?

Een dedicated IP-adres is een uniek IP-adres, welke gekoppeld kan worden aan uw hosting bij QDC. Zo bent u de enige die van dat IP-adres gebruik maakt (deze wordt niet gedeeld met andere gebruikers).

Een ander belangrijk voordeel (en ook een vereiste) is, dat er voor een hosting met een dedicated IP-adres een SSL certificaat ingesteld kan worden. Een SSL certificaat zorgt voor een beveiligde verbinding voor uzelf, uw klanten en andere bezoekers van uw website. Bovendien zijn alle klantgegevens, welke opgeslagen zijn op uw website, ook beveiligd. In Nederland is het bij wet verplicht voor een webshop een SSL certificaat te hebben.

Neem contact op met QDC als u meer informatie wilt, of als u een SSL certificaat geïnstalleerd wilt hebben op uw website.

Dit artikel is geplaatst in Website Algemeen en getagged als , , , . Sla de permalink op als bladwijzer.