Wachtwoord kwijt van Barracuda Spam & Virus Firewall

Wanneer een gebruiker het wachtwoord niet meer kan achterhalen van de Barracuda Spam & Virus Firewall, dan kan er een nieuw wachtwoord worden opgevraagd bij het inlogscherm. Ga hiervoor naar de volgende pagina:

https://barracuda.qdc.nl/

De volgende pagina wordt getoond:

Om voor een gebruiker het wachtwoord opnieuw in te laten stellen, kan het e-mailadres ingevuld worden bij Gebruiker. Daarna dient er voor de button Maak Nieuw Wachtwoord gekozen te worden. Er zal dan een nieuw wachtwoord worden opgestuurd naar het opgegeven e-mailadres.

Voor meer informatie over het inlogscherm, zie ook Inloggen op de Barracuda Server.

Dit artikel is geplaatst in Barracuda en getagged als . Sla de permalink op als bladwijzer.