Het aanpassen van uw e-mailaccount

Als er een e-mailaccount is aangemaakt, dan kan deze op een later tijdstip worden gewijzigd. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn, als het wachtwoord aangepast dient te worden van een account.

E-mail Management

Om wijzigingen aan te brengen in bestaande e-mailaccounts, dient u toegang te hebben tot de DirectAdmin omgeving, waarin u uw hostingpakket kunt beheren. Weet u niet hoe u deze toegang kunt verkrijgen? Bekijk dan dit artikel.

Als u zich bevindt op de hoofdpagina van DirectAdmin, dan kunt u onder de categorie E-mail Management kiezen voor de optie E-mail Accounts. Als u deze optie selecteert, dan vindt u een overzicht van alle e-mailgebruikers op het betreffende hostingpakket.

In dit artikel staat onder Instellingen van uw e-mailaccount uitgelegd, hoe u wijzigingen kunt doorvoeren op het bestaande e-mailaccount.

Dit artikel is geplaatst in E-mail Algemeen, E-mail Management. Sla de permalink op als bladwijzer.