Kan ik ook ASP op jullie servers gebruiken?

Nee, wij bieden op onze shared hosting servers geen ASP ondersteuning. De ondersteuning van ASP op Linux servers is anders dan op Windows servers. We kunnen dan ook niet garanderen dat alle ASP scripts zouden werken.

Wenst u toch gebruik te maken van een hosting met ASP? Neem dan contact op met de QDC Support Afdeling (support@qdc.nl), voor een advies voor alternatief van de shared hosting servers.

Dit artikel is geplaatst in Hosting en getagged als . Sla de permalink op als bladwijzer.