Dienst(en) bij QDC stopzetten

Bijna alle diensten bij QDC worden afgenomen op basic van een abonnement voor onbepaalde tijd en worden automatisch verlengd, tenzij de dienst met inachtneming van 1 maand opzegtermijn wordt beëindigd.

Procedure

Om een reeds actieve dienst bij QDC op te zeggen, dienen wij een ondertekend document te ontvangen. Een document die hiervoor gebruikt kan worden, genaamd “Opzeggen diensten“, kan worden gedownload op onze website onder Algemeen, Downloads: https://www.qdc.nl/downloads/.

Met dit formulier kunnen de betreffende diensten worden aangegeven zoals domeinregistratie of hosting welke stopgezet dienen te worden. De diensten zullen dan worden stopgezet op de aangegeven datum, indien deze datum niet in het verleden ligt en het document correct en naar waarheid is ingevuld en ondertekend. Als datum van beëindiging kan “einde contract” worden opgegeven zodat de diensten actief blijven tot het einde van het abonnement zodat er nog maximaal gebruik gemaakt kan worden van de opgegeven diensten.

Aanleveren van de documenten

De documenten kunnen op de volgende wijze worden aangeleverd bij QDC:

  • Per e-mail (documenten inscannen en versturen in een van de gangbare formaten) naar info@qdc.nl
  • Per post naar: Ceintuurbaan 26a, 8024 AA Zwolle
  • Per fax naar 084 – 8364706

Al onze diensten vallen onder de Algemene Voorwaarden van QDC. Deze voorwaarden kunnen ook opgevraagd worden via administratie@qdc.nl

Abonnement al verlengd?

Mocht het niet duidelijk zijn wanneer het contract / abonnement wordt verlengd, dan kan dit worden nagevraagd bij onze Administratie-afdeling of wij kunnen hiervoor een overzicht van alle lopende diensten onder het klantaccount verstrekken waar dit op is aangegeven.

Indien het abonnement al is verlengd, of de opzegging wordt ontvangen binnen of na de verlengdatum, dan kunnen wij de dienst(en) vaak alsnog beëindigen op de opgegeven gewenste datum. Openstaande of nog op te stellen facturen komen hiermee dan echter niet te vervallen.

Dit artikel is geplaatst in Algemeen en getagged als , , , , , , . Sla de permalink op als bladwijzer.