Voorwaarden gratis één-jarig PositiveSSL certificaat

Wanneer er bij QDC een webhosting vanaf het Medium pakket wordt afgenomen, kunnen wij eenmalig kosteloos een één-jarig PositiveSSL certificaat hierop installeren. Zo kan gebruik gemaakt worden van de beveiligde verbinding voor de daarop geïnstalleerde website.

Hiervoor hebben wij enkele vereisten opgesteld. Het pakket kan in aanmerking komen, wanneer er aan de volgende voorwaarden wordt voldaan:

• Een nieuw óf bestaand webhosting pakket bij QDC.
  • Het pakket betreft een Medium of Large webhosting. Upgraden vanaf een bestaand pakket is mogelijk.
  • Zowel het WWW als non-WWW record van de domeinnaam zijn binnen de DNS-zone gekoppeld aan de bijbehorende hosting.

Indien QDC een kosteloos SSL certificaat aanbied, of een kosteloze verlenging van een reeds bestaand SSL certificaat, dan dient de gebruiker zorg te dragen dat het onbeveiligde HTTP verkeer wordt omgeleid naar beveiligd HTTPS verkeer. Zo kan een bezoeker daadwerkelijk deze versleuteling gebruiken. De aanvraag en installatie van het SSL certificaat zelf wordt door QDC verzorgd.

Bij het verlopen van het kosteloze SSL certificaat, wordt een verlenging aangeboden tegen de normale tarieven. Het is geen verplichting om het SSL certificaat tegen het aangeboden tarief te verlengen.

Wanneer een uitgebreider SSL certificaat gewenst is, kunnen wij een passende aanbieding doen. Denk daarbij aan een prijziger Extended Validation certificaat waarbij de bedrijfsgegevens in de adresbalk worden getoond. Doorgaans zullen de kosten van het PositiveSSL certificaat hier eenmalig in mindering worden gebracht.

Voor meer informatie of een passend aanbod, neem contact op met onze Support-afdeling via support@qdc.nl.

Dit artikel is geplaatst in Algemeen, Hosting, SSL en getagged als , , , , , , , , . Sla de permalink op als bladwijzer.