Ik maak geen gebruik van DNSadmin, hoe kan ik toch wijzigingen doorvoeren?

Voor het aanpassen van DNS-gegevens van je domeinnaam kun je een verzoek per e-mail sturen naar support@qdc.nl. Vergeet niet je klantnummer te vermelden voor een snellere afhandeling.

Na ontvangst kunnen wij mogelijk een e-mailbericht sturen ter controle of het verzoek legitiem is. Wij versturen deze verificatie dan naar het e-mailadres, zoals is opgenomen in onze administratie. Wij voeren de gevraagde wijziging door, als wij geverifieerd hebben dat het verzoek van onze klant afkomstig is.

Beperkingen zonder DNSadmin

Wijzigingen zonder DNSadmin zijn gelimiteerd tot één e-mailforwarding en één webforwarding (geldend voor het www.uwdomein.nl en het uwdomein.nl record).

Indien er meerdere records aangemaakt dienen te worden, dan dient het abonnement voor de domeinnaam uitgebreid te worden met DNSadmin. Hiermee kan de domeinnaam door middel van een gebruiksvriendelijke webapplicatie worden beheerd. Uiteraard kunnen wij na deze uitbreiding ook de (extra) wijzigingen doorvoeren, indien dit niet teveel werkzaamheden vereist. Daarnaast kunt u op een domeinnaam, waarop DNSadmin als uitbreiding is afgenomen, een onbeperkt aantal records aanmaken.

Wijzingen van DNS-records van uw domeinnaam worden in principe alleen tijdens kantooruren doorgevoerd. Met DNSadmin heeft u deze beperking ook niet, omdat u dan zelf de records kan beheren.

Dit artikel is geplaatst in Domeinen en getagged als , , . Sla de permalink op als bladwijzer.