Local presence bij domeinnamen

Bij sommige extensies voor domeinnamen is het verplicht dat de rechtspersoon (welke ingeschreven gaat worden als domeinnaamhouder)in het land gevestigd moet zijn, waar de extensie voor bedoeld is.

Local presence als dienst

Het kan natuurlijk voorkomen, dat u toch zo een domeinnaam wilt registreren, waarvoor een lokaal adres vereist is. Als u hierover beschikt, dan kunt u die gegevens doorgeven op de domeinnaamovereenkomst. De domeinnaam wordt dan vanzelfsprekend vastgelegd met de vereiste adres gegevens.

Beschikt u echter niet over een adres uit het land of de regio, dan bieden wij in de meeste gevallen de mogelijkheid om gebruik te maken van een door ons verzorgde local presence. Door hier gebruik van te maken kan er, zonder zelf gevestigd te zijn in het betreffende land, toch een domeinnaam met de gekozen extensie geregistreerd worden.

Kosten van local presence

De kosten voor het gebruik van local presence komen bovenop de registratiekosten van een domeinnaam. De kosten worden (indien van toepassing) weergegeven, wanneer u de informatie van een extensie opvraagt. Extensie informatie kunt u opvragen, als u kiest voor Meer details achter een domeinextensie (TLD) in het overzicht beschikbare domeinextensies op onze website. Wanneer u gebruik wenst te maken van de aangeboden local presence service, dan kan dit bij het bestellen opgegeven worden.

Dit artikel is geplaatst in Domeinen en getagged als , , , , , , . Sla de permalink op als bladwijzer.