Mijn gewenste domeinnaam is al bezet

Heeft u interesse in een domeinnaam, maar is deze al bezet? Dan kunt u natuurlijk een andere domeinnaam uitkiezen welke hierop lijkt. U bent altijd welkom om dit met onze medewerkers te overleggen. Wij denken graag met u mee over een goed alternatief voor uw gewenste domeinnaam.

In contact komen met de huidige eigenaar

U kunt de bezette domeinnaam ook proberen over te nemen van de huidige eigenaar. Voor sommige domeinnamen kunt u proberen om de eigenaar van de domeinnaam te achterhalen door de publieke WHOIS te raadplegen. In een enkel geval wordt de domeinnaam al te koop aangeboden, dat kunt u dan vaak zien als u naar de gewenste domeinnaam gaat in een webbrowser.
Helaas kan QDC hier niet in assisteren, ook kunnen wij niet helpen in het bemiddelen van een prijs.

Watchlist

Wij bieden een watchlist aan, dit is een tool welke dagelijks controleert of de door u gekozen domeinnaam al beschikbaar is of mogelijk beschikbaar gaat worden. Als u vermoed dat uw gewenste domeinnaam binnenkort vrij gaat komen, dan kunnen wij de domeinnaam op onze watchlist zetten.

Mocht de domeinnaam vrijkomen, dan registreren wij deze graag voor u. Mocht het onverhoopt niet lukken om de gewenste domeinnaam voor u vast te leggen, dan hoeft u niet te betalen voor onze poging om de domeinnaam voor u te registreren.

Het gebruik van de watchlist is gratis voor elke klant, die tenminste 5 domeinnamen bij ons heeft ondergebracht. Neem voor meer informatie contact op met onze Support Afdeling (support@qdc.nl).

Dit artikel is geplaatst in Domeinen en getagged als , , . Sla de permalink op als bladwijzer.