Control Panel – Inloggen

Het HE portal is te bereiken op http://heportal.uwdomein.tld/ (vervang uwdomein.tld door de domeinnaam, waaraan de Hosted Exchange dienst is gekoppeld).
Als de domeinnaam nog niet is ingesteld / gekoppeld aan het Hosted Exchange platform, dan is het control panel ook te bereiken op https://cp.cloudorb.com/.

Op deze pagina kan worden ingelogd met de toegezonden gegevens, welke zijn verstuurd nadat de getekende offerte is binnengekomen.

De gebruikersnaam kan bij de Gebruikersnaam (e-mail adres) ingevuld worden. Deze is toegezonden bij het aanmaken van de dienst. Het bijbehorende wachtwoord wordt in het Wachtwoord veld opgegeven.

Wachtwoord vergeten

Indien het wachtwoord kwijt is, of de gebruikersnaam niet meer te achterhalen is, dan kan een reset worden opgevraagd bij de Support-afdeling van QDC (support@qdc.nl).

Dit artikel is geplaatst in Hosted Exchange en getagged als . Sla de permalink op als bladwijzer.