Hosted Exchange instellen op Windows 8 Mail

Dit artikel beschrijft hoe Hosted Exchange geconfigureerd kan worden voor Windows 8 Mail.

Stap 1 – Open Mail

Stap 2 – (Touchscreen) Veeg vanaf de rechterrand van het scherm naar links en tik op Instellingen. Of met een muis Plaats de muis in de rechterbenedenhoek van het scherm en klik op Instellingen.

Stap 3 – Tik of klik op Accounts

Stap 4 – Tik of klik op Voeg een account toe

Stap 5 – Tik of klik op Exchange

Stap 6 – Vul uw Exchange gegevens in:

Stap 7 – Tik of klik op Verbinding maken

Uw account is nu gereed voor gebruik. U kunt deze links onder in het scherm terug vinden.

Dit artikel is geplaatst in Hosted Exchange. Sla de permalink op als bladwijzer.