Hosted Exchange instellen op Windows 8 Mail

Dit artikel beschrijft hoe Hosted Exchange geconfigureerd kan worden voor Windows 8 Mail.

Stap 1 – Open Mail.

Stap 2 – (Touchscreen) Veeg vanaf de rechterrand van het scherm naar links en tik op Instellingen.

(Muis) Plaats de muis in de rechterbenedenhoek van het scherm en klik op Instellingen.

Stap 3 – Tik of klik op Accounts.

Stap 4 – Tik of klik op Voeg een account toe.

Stap 5 – Tik of klik op Exchange.

Stap 6 – Vul uw Exchange gegevens in:

Stap 7 – Tik of klik op Verbinding maken.

Uw account is nu gereed voor gebruik. U kunt deze links onder in het scherm terug vinden.