Secure IMAP instellingen

Met Hosted Exchange kunnen de mailboxen voor verschillende doeleinden ook met secure IMAP bereikt worden.

Deze optie dient wel ingesteld te zijn in het control panel voor Hosted Exchange (ook wel MachPanel), mocht dit nog niet gedaan zijn.

Er is geen mogelijkheid tot het gebruik van de SMTP servers voor Hosted Exhange. U zou de SMTP server van uw internetprovider als KPN of XS4ALL kunnen opgeven.

Hieronder staan de gegevens voor secure IMAP:

IMAP server: webmail.cloudorb.com
Gebruik SSL: Ja
Poort: 993
Gebruikersnaam: emailadres
Wachtwoord: behorende bij het emailadres

Dit artikel is geplaatst in Hosted Exchange en getagged als , , , . Sla de permalink op als bladwijzer.