Advanced – Gebruikers functies

Als er is ingelogd door een Administrator (Advanced control panel) gebruiker op de Barracuda Spam & Virus Firewall, dan kan deze gebruiker verschillende mogelijkheden van de andere gebruikers aanpassen. Open hiervoor het tabblad GEBRUIKERS met als onderliggend tabblad Gebruikers functies.

Gebruiker functies

Standaard Gebruikers Mogelijkheden

De mogelijkheden en toegang van nieuwe gebruikers kunnen hier worden aangepast, door per optie te keizen voor Ja of Nee. Hiermee kunnen de verschillende opties per standaard gebruikersaccount naar wens worden gemanipuleerd.

  • Toestaan Quarantaine aan-/uitzetten – Staat een nieuwe gebruiker toe om zelf in te stellen, of er gebruik gemaakt gaat worden van het Quarantaine Postvak
  • Toestaan veranderen notificaties – Staat een nieuwe gebruiker toe om zelf in te stellen, met welke interval er een e-mailbericht verstuurd wordt, met daarin de Quarantaine Rapportage
  • Whitelist/Blacklist toestaan – Staat een nieuwe gebruiker toe om zelf in te stellen, of er e-mailberichten op de Whitelist en Blacklist gezet mogen worden.

Gebruikers Mogelijkheden Veranderen

Om dezelfde mogelijkheden als hierboven genoemd van een of meerdere bestaande gebruiker(s) aan te passen, dienen de gebruikers opgegeven te worden in het veld achter Gebruikers Account(s). Er kunnen meerdere gebruikers tegelijk worden opgegeven, door elke gebruiker op een nieuwe regel onder elkaar te zetten.

Onder het veld kunnen de verschillende mogelijkheden aangepast worden, door te kiezen voor Ja, Nee of Onveranderd. Als er voor Onveranderd gekozen wordt, dan worden de geselecteerde mogelijkheden niet aangepast. De aan te passen mogelijkheden zijn:

  • Toestaan Quarantaine aan-/uitzetten – Staat de opgegeven bestaande gebruiker toe om zelf in te stellen, of er gebruik gemaakt gaat worden van het Quarantaine Postvak
  • Toestaan veranderen notificaties – Staat de opgegeven bestaande gebruiker toe om zelf in te stellen, met welke interval er een e-mailbericht verstuurd wordt, met daarin de Quarantaine Rapportage
  • Whitelist/Blacklist toestaan – Staat de opgegeven bestaande gebruiker toe om zelf in te stellen, of er e-mailberichten op de Whitelist en Blacklist gezet mogen worden.
Dit artikel is geplaatst in Advanced Administrator en getagged als , , , , , , , , , . Sla de permalink op als bladwijzer.