Advanced – Verzender Authentication

Als er is ingelogd door een Advanced Administrator en vervolgens gekozen wordt voor het tablad BLOKKEER/ACCEPTEER, met de subtab Verzender Authentication, dan kunnen de instellingen voor de EmailReg.org domeinen beheerd worden.

EmailReg.org Vrijstellingen

Barracuda Spam & Virus Firewall maakt gebruikt van een globale whitelist, van EmailReg.org. E-mailberichten, afkomstig van domeinnamen welke hier zijn opgegeven, worden niet op spam gecontroleerd.

Het kan voorkomen dat de e-mailberichten, afkomstig van deze domeinnamen, toch gecontroleerd dienen te worden op spam. Deze domeinen kunnen op deze pagina opgegeven worden. Geef de domeinnaam (eventueel met subdomein) op in het veld Domein/Subdomein Naam. In het veld Commentaar kan worden opgegeven, waarom een domeinnaam in dit overgezicht geplaatst is. Kies voor de button Toevoegen om de domeinnaam toe te voegen.

Bulk Edit

Met de Bulk Edit button kunnen eenvoudig meerdere domeinnamen toegevoegd, verwijderd of bewerkt worden. Als deze button gekozen wordt, dan verschijnt het volgende scherm in een pop-up:

In dit scherm kunnen onderaan nieuwe domeinnamen worden toegevoegd en bestaande domeinnamen worden gewijzigd of verwijderd. Zorg ervoor dat elke domeinnaam op een nieuwe regel staat. Scheidt de domeinnaam van het commentaar met een losse komma.

LET OP! Laat de bovenste regel (de woorden Domain/Subdomain Name,Comment) intact, anders zal de Bulk Edit niet werken.

Als de lijst is bijgewerkt, kunnen de wijzigingen opgeslagen worden met de button Sla Wijzigingen Op. Kies de button Annuleer als je de wijzigingen onveranderd wilt laten.

Dit artikel is geplaatst in Advanced Administrator en getagged als . Sla de permalink op als bladwijzer.