Basic – Gebruikers functies

Als er is ingelogd door een Basic Administrator op de Barracuda Spam & Virus Firewall, dan kan deze gebruiker verschillende mogelijkheden van de andere gebruikers aanpassen. Open hiervoor het tabblad GEBRUIKERS met als sub-tab Gebruikers functies.

Gebruikers Mogelijkheden Veranderen

Om de mogelijkheden van een gebruiker aan te passen, dienen de gebruikers opgegeven te worden in het veld achter Gebruikers Account(s). Er kunnen meerdere gebruikers tegelijk worden opgegeven, door elke gebruiker op een nieuwe regel onder elkaar te zetten.

Onder het veld kunnen de verschillende mogelijkheden aangepast worden, door te kiezen voor Ja, Nee of Onveranderd. Als er voor Onveranderd gekozen wordt, dan worden de geselecteerde mogelijkheden niet aangepast. De aan te passen mogelijkheden zijn:

  • Toestaan Quarantaine aan-/uitzetten – Staat een gebruiker toe om zelf in te stellen, of er gebruik gemaakt gaat worden van het Quarantaine Postvak
  • Toestaan veranderen notificaties – Staat een gebruiker toe om zelf in te stellen, met welke interval er een e-mailbericht verstuurd wordt, met daarin de Quarantaine Rapportage
  • Whitelist/Blacklist toestaan – Staat een gebruiker toe om zelf in te stellen, of er e-mailberichten op de Whitelist en Blacklist gezet mogen worden.
Dit artikel is geplaatst in Basic Administrator en getagged als . Sla de permalink op als bladwijzer.