Basic – Status

Als er is ingelogd door een Basic Administrator op de Barracuda Spam & Virus Firewall; en vervolgens gekozen wordt voor Manage Domain in het Domein overzicht, dan wordt het Domein Beheer geopend. Eventueel kan je deze ook openen, door bovenin het tabblad BASIC te kiezen, met de sub-tab Status.

E-mail Statistieken

Bovenaan in het scherm staan de statistieken van de inkomende en de uitgaande e-mailberichten voor de gekozen domeinnaam. Het overzicht geeft weer hoeveel e-mailberichten langs het filter zijn gekomen, weergegeven per status die de Barracuda Spam & Virus Firewall mee heeft gegeven aan de e-mailberichten. Zo kan je zien hoeveel e-mailberichten er geblokkeerd zijn en eventueel met welke reden. Daarnaast worden hier ook de totalen weergegeven.

In het onderstaande plaatje zijn de statistieken van de e-mailberichten nogmaals weergegeven, maar dan in grafieken. Het voorbeeld geeft de statistieken van inkomende e-mailberichten weer, dezelfde grafieken zijn ook in te zien voor de uitgaande e-mailberichten (de uitgaande e-mailafhandeling dient dan wel via de Barracuda Spam & Virus Firewall te lopen).

Dit artikel is geplaatst in Basic Administrator en getagged als . Sla de permalink op als bladwijzer.