User – Quarantaine Postvak

Als er is ingelogd door een gebruiker op het Barracuda Spam & Virus Firewall, dan wordt direct het Quarantaine Postvak geopend. Eventueel kan het Quarantaine Postvak benaderd worden, door bovenin het tabblad QUARANTAINE POSTVAK, met als subtab ook Quarantaine Postvak te kiezen.

E-mailberichten doorzoeken

Het kan zijn dat er een grote hoeveelheid aan e-mailberichten in quarantaine staan. Er kan dan door middel van filters snel gezocht worden naar bepaalde e-mailberichten. Boven het overzicht van alle e-mailberichten zijn verschillende filters in te stellen. Met de + Button kunnen er meerdere filters worden toegevoegd en met de – Button worden er weer filters verwijderd. De verschillende filters hebben betrekking op de afzender (Van), het Onderwerp en op de inhoud van het bericht (Bericht). Vervolgens kan er dan gekozen worden voor Bevat of Bevat geen. Met de Search button kunnen de berichten gefilterd worden, volgens de ingestelde ‘regels’.

De e-mailberichten in het Quarantaine Postvak

Onder het gedeelte met de Filters, staan de e-mailberichten welke in het Quarantaine Postvak zijn geplaatst. Als deze e-mailberichten worden geselecteerd, dan kunnen er acties worden uitgevoerd met bovenstaande buttons (Afleveren, Whitelist en Verwijder).

Afleveren – Het e-mailbericht wordt naar het postvak van de gebruiker doorgestuurd. Hierna wordt het e-mailbericht verwijderd uit het Quarantaine Postvak.

Whitelist – Het e-mailadres, van het e-mailbericht welke in het Quarantaine Postvak staat, wordt op een Whitelist gezet. E-mailadressen op deze Whitelist, worden niet langer in het Quarantaine Postvak geplaatst, maar direct afgeleverd.

Verwijder – De geselecteerde e-mailberichten worden permanent verwijderd.

Achter de e-mailberichten staan dezelfde opties nogmaals: Afleveren, Whitelist en Verwijder.

Dit artikel is geplaatst in User en getagged als , . Sla de permalink op als bladwijzer.