User – Quarantantaine Instellingen

Als er is ingelogd door een gebruiker op de Barracuda Spam & Virus Firewall, dan kunnen de instellingen van de quarantaine worden aangepast. Ga hiervoor naar het tabblad VOORKEUREN en dan de subtab Quarantaine Instellingen.

In dit scherm worden drie instellingen getoond. Deze kunnen worden aangepast, naar de persoonlijke wensen van de gebruiker. Hieronder worden deze instellingen beschreven.

Quarantaine Aanzetten/Uitzetten

De quarantaine kan aan- of uitgezet worden. Als de quarantaine aanstaat, dan worden onbetrouwbare e-mailberichten in het Quarantaine Postvak worden geplaatst. Staat de Quarantaine uit, dan worden deze onbetrouwbare e-mailberichten wel doorgestuurd naar het postvak van de gebruiker.

Quarantaine Notificatie

Standaard staat er bij een gebruiker ingesteld, dat er eenmaal per dag een Spam Quarantaine Rapportage wordt gestuurd. Deze rapportage (of notificatie) wordt naar het postvak van de gebruiker gestuurd. In deze rapportage staat een overzicht van de e-mailberichten die in het Quarantaine Postvak staan.

Er kan worden ingesteld dat deze rapportages wekelijks verstuurd worden. Ook kan het versturen van de rapportages uitgeschakeld worden. In dat geval kan er voor de optie Nooit gekozen worden. Dan kan een gebruiker zijn Quarantaine Postvak bekijken en beheren, door in te loggen op de Barracuda Spam & Virus Firewall.

Onder de Interval kan een alternatief e-mailadres worden opgegeven achter Notificatie Adres. De melding dat er e-mailberichten in het Quarantaine Postvak staan, worden dan naar dit alternatieve e-mailadres gestuurd.

Standaard taal

Bij de Standaard taal kan de taal van de gebruiker worden aangepast. De taal is dan geldig voor de gebruiker op de Barracuda Spam & Virus Firewall en voor de bijbehorende Rapportages.

Dit artikel is geplaatst in User en getagged als . Sla de permalink op als bladwijzer.