Microsoft IIS

Volg deze instructie wanneer een CSR en RSA Private Key gegenereerd dient te worden op een IIS server (minimaal IIS 7).

• Open de IIS Manager.
  • Kies de servernaam en klik op Features.
  • Dubbelklik op Server Certificates.
  • Kies onder Actions voor Create Certificate Request. Wellicht dient er eerst gekozen te worden voor de Properties van de te beveiligen site.
  • Klik op Server Certificate om de Wizard te starten, indien deze niet direct gestart is.
  • Nu dient de Wizard doorlopen te worden:
    • Voer de gevraagde gegevens in:
      • Common namen: www.domeinnaam.nl (deze fungeert als hoofddomeinnaam van de te genereren CSR).
      • Organization: Bedrijfsnaam
      • Organization unit: Afdeling
      • City/locality: Stad of plaatsnaam
      • State/province: Provincie
      • Country/region: Netherlands / NL
  • Op het volgende scherm wordt gevraagde welke cryptografie-instellingen gebruikt moeten worden. Gebruik Microsoft RSA Channel Cryptography Provider en een Bit Length van minstens 2048; bij voorkeur 4096.
  • Selecteer Next om een bestandslocatie te kunnen ingeven waar de CSR opgeslagen moet worden, bijvoorbeeld c:\documents and setting\administrator\desktop\domeinnaam.csr
  • Kies Finish om de CSR te generen en de bijbehorende RSA Private Key automatisch op te slaan.
  • Open het door de wizard aangemaakt CSR bestand en kopieer de volledige inhoud van het bestand naar bijvoorbeeld een kladblok of e-mailbericht. Is uw aanvraag al bij QDC bekend, stuur deze CSR dan per e-mail naar QDC (info@qdc.nl) onder vermelding van uw klantnummer.
Dit artikel is geplaatst in Aanmaken CSR en getagged als , , , , , , , , . Sla de permalink op als bladwijzer.