Kleurt mijn adresbalk groen bij gebruik van een SSL certificaat?

Bij het gebruik van een Extended Validation SSL certificaat, zoals een Sectigo EV certificaat, kleurt uw adresbalk groen waarin uw bedrijfsgegevens zijn opgenomen. Bij andere certificaten zal uw adresbalk niet groen kleuren, of komen uw bedrijfsgegevens niet expliciet in de adresbalk naar voren.

De bezoeker dient wel gebruik te maken van een browser met EV ondersteuning, zoals bijvoorbeeld de nieuwste versies van Internet Explorer en FireFox.

Voorbeeld van een groene adresbalk in Internet Explorer

Dit artikel is geplaatst in SSL en getagged als , . Sla de permalink op als bladwijzer.