SSL certificaat installeren

Wanneer er een SSL certificaat in combinatie met een hosting bij QDC wordt afgenomen, kunnen wij zeer waarschijnlijk de volledige installatie van het SSL certificaat verzorgen. Wanneer u het SSL certificaat elders wenst te installeren, dan kunt u ons aangeven welk OS en webserver deze bevat, zodat wij passende instructies kunnen toesturen.

Dit artikel is geplaatst in SSL en getagged als , , . Sla de permalink op als bladwijzer.