Worden SSL certificaten met SAN’s ondersteund?

SSL Certificaten met SAN (Subject Alternative Name, ook bekend als UCC / Unified Communications) worden door QDC ondersteund, vanaf de True Business certificaten. Maakt u gebruik van SAN, dan krijgt u bij de eerste uitbreiding van het SSL certificaat 4 extra ‘alternatieve namen’. Eventuele extra alternatieve namen (na de eerste vier) kunnen per stuk afgegeven worden.

Neem contact op met onze support afdeling, voor meer informatie over SSL certificaten met SAN.