Inloggen op de Barracuda Spam & Virus Firewall

Gebruikers van de Barracuda Spam & Virus Firewall kunnen hierop inloggen, om zo de instellingen voor deze gebruiker te onderhouden. Ook kan de gebruiker de e-mailberichten, welke in quarantaine staan, beheren. Inloggen op de Barracuda Spam & Virus Firewall kan met de volgende link:

https://barracuda.qdc.nl/

De volgende pagina wordt getoond, onder deze afbeelding wordt deze pagina beschreven:

Hier kan eenvoudig ingelogd worden op de Barracuda Server, door het e-mailadres op te geven bij Gebruiker en het Wachtwoord bij Wachtwoord. Optioneel kan de Taal nog gewijzigd worden, deze staat standaard op Nederlands.

Indien het wachtwoord kwijt is, dan kan het e-mailadres ingevuld worden bij Gebruiker. Vervolgens kan er voor de button Maak Nieuw Wachtwoord gekozen worden. Er wordt dan een nieuw wachtwoord opgestuurd naar het opgegeven e-mailadres.

Als er nog niet eerder een Quarantaine Rapportage gestuurd is, dan kan op dezelfde manier een gebruiker aangemaakt worden. Kies het gewenste e-mailadres (zorg er wel voor dat dit een bestaand e-mailadres is) en kies voor de button Maak Nieuw Wachtwoord. De gebruiker wordt nu aangemaakt; de inloggegevens worden naar het opgegeven e-mailadres gestuurd.

Bovenstaande voorbeeld kan ook gebruikt worden, als er een nieuw e-mailadres wordt aangemaakt. Dan kan er ook direct een gebruiker aangemaakt worden voor op de Barracuda Spam & Virus Firewall. Deze gebruiker zou dan alvast enkele instellingen vooraf kunnen instellen.

Foutmeldingen

De volgende foutmelding kunnen worden weergegeven:

Error: Unable to verify email address. Het domein, welke achter het @-teken staat, wordt niet herkend door de Barracuda Server. Dit kan betekenen dat uw dienst (nog) niet is uitgebreid met de Barracuda Spam & Virus Firewall. Neem hierover contact op met support@qdc.nl.

Fout: Ongeldige gebruikersnaam of wachtwoord. De gebruikersnaam en of het wachtwoord zijn incorrect. Er kan een nieuwe wachtwoord aangevraagd worden met de button Maak Nieuw Wachtwoord.

Dit artikel is geplaatst in Barracuda en getagged als , . Sla de permalink op als bladwijzer.