Hoe voorkom ik dat berichten die geen spam zijn toch in quarantaine komen?

De Barracuda Spam & Virus Firewall verstuurt dagelijks een quarantaine rapportage (tenzij de interval anders is ingesteld), indien er nieuwe e-mailberichten in het quarantaine postvak zijn geplaatst. In dit overzicht zijn berichten weergegeven, waar het spamfilter over de betrouwbaarheid daarvan twijfelt. Geblokkeerde berichten en virussen worden hier niet weergegeven. Heeft u een e-mailbericht misgelopen welke niet in quarantaine is geplaatst, neem dan contact met ons op zodat wij kunnen achterhalen of deze wellicht geblokkeerd is.

Als er geen e-mailberichten in het quarantaine postvak staan, dan wordt er ook geen overzicht verstuurd. In het quarantaine overzicht, kunnen e-mailberichten gewhitelist worden waarna deze afzenders niet meer op spam gecontroleerd worden (enkel nog op virussen).

Ziet het e-mailbericht er wel betrouwbaar uit en bent u bekend met de afzender, dan kunt u overwegen contact te zoeken met de afzender en aan te geven dat hun e-mailberichten als spam worden gezien. Op deze manier kunnen zij proberen de aflevering van de e-mailberichten te verbeteren.

Voor meer informatie zie Het Quarantaine Postvak of De Quarantaine Rapportage.

Dit artikel is geplaatst in Barracuda en getagged als , , , , , . Sla de permalink op als bladwijzer.